Referenties

Klant van evenementenbureau Keep It Quiet

KIQ are not just professional, effective and competent – they are really nice, friendly and fun to work with too. The perfect combination!

Will (Deputy Director General at FoodDrinkEurope)

KIQ – een bende enthousiaste eventprofessionals aan wie ik mijn evenement altijd zou toevertrouwen!!
Het onverwachte is nooit een probleem voor dit hechte team en zelfs als Murphy langskomt, is een oplossing nooit ver weg… Ik werk al geruime tijd samen met Bart en Rani en het was altijd een genoegen om te zien hoe ze luisteren aan mijn behoeften en wetende dat ze met een oplossing op maat komen die de verwachtingen voor mijn evenementen overtreft. Keep It Quiet is altijd een betrouwbare partner geweest met wie ik met veel plezier heb samengewerkt. Ik kan niet wachten om te beginnen met de voorbereiding van ons volgende evenement…

Nicolas (Brand & Event Manager bij Cevora)

Keep It Quiet staat garant voor het heerlijke gevoel van “maak je geen zorgen, alles komt goed”. Doorheen onze jarenlange samenwerking heb ik hen leren kennen als een uitstekende en betrouwbare partner, die dankzij een grondige kennis van hun activiteiten, een onberispelijke follow-up en een correcte prijszetting, van een sterk eventbureau zijn geëvolueerd naar het globaal servicebureau dat ze vandaag zijn. Dit hebben ze onder meer aangetoond bij de conceptontwikkeling en productionele aanpak van onze Club MTV party’s, en de logistieke opvolging van ons Gif Me More Creativity project. KIQ is een ideale partner voor bedrijven die event- of communicatieactiviteiten wensen uit te besteden.

Alexander Coumnas (Mobile Product Coordinator at Viacom)

We zijn erg blij met onze samenwerking met Keep It Quiet. Sinds 3 jaar maken we gebruik van de diensten van Anne-Elise en haar team om ons jaarlijkse evenement met meer dan 200 deelnemers te organiseren. Creatief, efficiënt, beschikbaar, professioneel zijn adjectieven die ik zonder aarzelen gebruik om het werk van Anne-Elise te beschrijven. Het beste bewijs is dat we op haar rekenen voor volgend jaar!

Carole Brigadeau (Director Communications at SpiritsEurope)

Keep It Quiet staat voor een origineel concept dat van begin tot eind vlekkeloos verloopt. Als klant kan je op je beide oren slapen dat alles tijdig op punt staat en je correct gebriefd wordt. Op cruciale punten zal Keep it Quiet ook steeds jouw input vragen, zodat je zorgeloos kan uitkijken naar een origineel en geslaagd evenement! Junkers werkte al samen met Keep It Quiet voor verschillende Batibouw-concepten, net als voor een VIP-klantenevent, een festivalactivatie en enkele TV-spots. Stuk voor stuk geslaagde acties waar wij met veel plezier naar terugkijken!

Ellen Lodrigo (Marketing Representative at Junkers)

Keep It Quiet heeft ons geholpen om verschillende activatiecampagnes tot een goed einde te brengen. Zowel op creatief als inhoudelijk vlak een uitstekende samenwerking. Daar bijkomend een bijzonder goede opvolging, maakt dat ik nu al uitkijk naar een volgend project.

Mandy Perrone (Marketing Manager at Bebat)

Keep It Quiet hielp ons met de organisatie van een personeelsfeest en meerdere personeelsbijeenkomsten met een formeel en informeel luik. Ze komen steeds met originele voorstellen om er een geslaagde dag van te maken.

Tine (Internal Communication Specialist at Cevora)

Keep It Quiet organiseerde het evenement voor ons 30-jarig jubileum, maar omwille van corona heeft dit heel wat veranderingen met zich meegebracht. Maar alles verloopt vlot en KIQ denkt goed mee.

Lieve Schellekens (Customer Success & Quality Manager at Cevora)

Het agency ondersteunt ons met de meeste van onze marketingbehoeften. Ze zijn zeer efficiënt en professioneel!

Patricia De Muynck (Managing Director at Henkell-Freixenet)

We werken met KIQ samen voor onze activaties (events & eigen activaties). Dit is een zeer aangename en professionele samenwerking. Perfecte match, oog voor detail en bovenal een meer dan betrouwbare partner voor een meer dan geslaagd eindresultaat.

Nele Peeters (Director Marketing, Operations & Innovation at Bebat)

KIQ luistert steeds goed naar de vraag en werkt een offerte uit die beantwoordt aan de wensen. KIQ houdt ook goed rekening met eventuele budgetbeperkingen. Ze staan open voor kleinere opdrachten en behandelen deze even gedreven.

Jean-François Demets (Sales Director at Bosch Thermotechnology NV)

Ze hebben ons geholpen om onze VIP presales dag volledig digitaal te organiseren, en dat is erg in de smaak gevallen bij onze klanten. KIQ heeft een hands on mentaliteit: ze nemen veel werk uit handen en zijn niet te beroerd om mee na te denken en oplossingen voor problemen te vinden.

Caroline Melis (Sales & Marketing Manager at Pomax Belgium NV)

Keep it Quiet