EÉN CONTACTPERSOON, EEN HELEBOEL VAKEXPERTS

Al onze projecten worden gecoördineerd en aangestuurd door één contactpersoon. En dat is handig, want zo krijg je geen duizenden e-mails van verschillende medewerkers, hoef je geen briefings te herhalen en gaat er geen informatie of kostbare tijd verloren. Margot Huyghe, zaakvoerster van Attasjee, waakt er steeds over dat alles binnen de opgezette structuren, het vooropgestelde budget en de geplande timing verloopt.

COACHING & CONSULTING

Vanuit de noden en achterliggende uitdagingen bekijken we welke expertise er inhouse aanwezig is en hoe we deze maximaal kunnen inzetten. Via coaching en consulting wordt er gewerkt aan de optimalisatie van het team en het versterken van de inhouse capaciteit. Door het gericht inzetten van externe vakexperten worden communicatie- en marketingvraagstukken efficiënt aangepakt. Jij hoeft als bedrijf niet op zoek te gaan naar die ene geschikte kandidaat, maar kan rekenen op een complementair team van communicatie- en marketingexperten, partners en leveranciers die spot-on kunnen worden ingezet.

JOUW MARKETING ECOSYSTEEM UP AND RUNNING…

Marketing is vandaag een noemer die verschillende ladingen dekt. Het domein is verweven doorheen alle afdelingen en projecten van jouw bedrijf. Daarom is het opzetten van een succesvol marketing ecosysteem, waarbij de verschillende partners efficiënt samenwerken, onze prioriteit. Wij zorgen voor een sterke gedeelde visie, een duidelijke strategie en concrete doelen zodat alle afdelingen van je onderneming verder kunnen ontwikkelen en professionaliseren.

JOUW MARKETINGPROJECT OP MAAT

Of het nu over een kleinschalig of uitgebreid project gaat, je op korte termijn of toekomstgericht wil denken… Dankzij de veelzijdige krachten binnen ons team, kan Attasjee elk project aan. Zaakvoerster en senior marketingstrateeg Margot zorgt dat alles binnen de opgezette structuren, het vooropgestelde budget en de geplande timing verloopt. Dat maakt onze service to-the-point, flexibel en afgestemd op de noden van jouw bedrijf.

TRANSPARANTE TARIEVEN

Freelancers en opdrachtgevers worden in alle transparantie met elkaar gelinkt. Het dagtarief wordt rechtstreeks genegotieerd en Attasjee rekent geen marge of findersfee aan. Geen extra, onverwachte kosten op jouw eindfactuur.

Keep it Quiet